Nöjen och aktiviteter på Öland

Upptäck ett ö-liv utöver det vanliga.

I och kring badorten Köpingsvik finns något att göra för hela familjen. På gångavstånd från ert boende finns några av Ölands finaste vita och barnvänliga sandstränder. Här ägnar man sig åt sol, bad och trevligt umgänge, men den långgrunda stranden lämpar sig även väl för kitesurfing.
För de golfsugna finns det gott om möjligheter att spela av sig. I Köpingsvik finns anläggningar för både ban- och äventyrsgolf och flera golfklubbar finns på köravstånd.

Lämna annars bilen hemma och upptäck det bästa av Öland på cykel eller till fots. Det finns gott om cykel- och vandringsleder av alla de slag och med olika teman. På cykel kan ni också ta en kortare tur till det närbelägna Borgholm för att gå på kaféerna och besöka Borgholms eller Sollidens slott.

För de små har ön massor att erbjuda! På Borgholms slott kan man gå på riddarskola med slottsverkstad och norr om Köpingsvik finns både lekland och kamelranch. Får man inte nog av djur och skoj kan man också ta sig söderut för att besöka Ölands Djur- och Nöjespark.

Fler tips på saker att se och göra hittar du på www.oland.se.