Välkommen till Sälen

Ett fjällnära boende av hög kvalitet.

Saab/Scania Jubileumsfond äger 35 lägenheter belägna intill Sälens Högfjällshotell uppe på Sälenfjällen. Här har du nära till allt: backar, liftar, affärer, bl a en välsorterad ICA-affär, restauranger och nöjen.

Samtliga lägenheter har balkong eller terrass mot söder och i E-husets bottenvåning finns tillgång till dam- och herrbastu med gemensam relaxavdelning. För mer information om vad anläggningen har att erbjuda, besök Sälens Högfjällshotells hemsida: www.hogis.se

Lägenheterna
Fastigheterna är byggda 1989 och lägenheterna renoverades 2018.

Samtliga lägenheter har två sovrum. Lägenheter på bottenplan har ett sovrum med två enkelsängar (80 cm) och ett sovrum med två våningssängar, totalt 6 bäddar. Lägenheter på mellanplan har ett sovrum med en våningssäng och ett sovrum med två våningssängar, totalt 6 bäddar. Lägenheter på övre plan har ett sovrum med två enkelsängar (90 cm) och ett sovrum med en våningssäng, totalt 4 bäddar.

Lägenheterna har också ett allrum med köksavdelning eller allrum och kök, samt badrum med toalett, dusch och torkskåp. Dessutom har varje lägenhet ett tillhörande förråd om ca 4 kvm i bottenplan. Mindre skillnader mellan lägenheter kan förekomma.

Bokningsvillkor

Parkering
Varje lägenhet har en bestämd parkeringsplats. Receptionen hjälper till med anvisning.

Hur bokar jag en lägenhet?

  • Bokningar handhas av Sälens Högfjällshotell, tel: 0280-87 100 eller mail: info@hogis.se.
  • Du som är anställd inom Saab eller Scania kan också via inloggning i ditt företags Benify-portal/-app se tillgänglighet på lägenheter och själv göra bokning online. Sök inom personalförmåner på Jubileumsfonden eller Semesteranläggningar.
  • Din bokning blir giltig först sedan betalning registrerats på angivet konto.
  • Därefter får du information om uthämtning och inlämning av nyckelkort och andra praktiska frågor.
  • I lägenhetshyran ingår ej städning, toapapper, diskmedel, sänglinne eller handdukar.

Frågor
För övriga frågor, vänd er till receptionen på Sälens Högfjällshotell direkt alt. kontakta dem per e-mail: info@hogis.se eller på tel: 0280-87 100.

Upptäck mer

Prislista

Se aktuell prislista.

Hitta hit

Läs mer om hur du hittar till våra lägenheter i Sälen.

Nöjen & aktiviteter

I Sälen finns något för alla – året runt!

Bilder från Sälen

Se bilder från omgivningarna samt våra lägenheter vid högfjällshotellet.